pénzintelligencia

Etikai demokrácia avagy az önszerveződő társadalom 3.

Bevezető: 

 

Minél jobban érted, hogy hol tart a tudomány, annál jobban tudod, hogy a társadalom melyik ligába fog menni. Egy darabig az irányítja a rendszert, aki hamarabb ér az új ligába. Később ez nem igaz, mindenkinek kell menni a végén.

 

3.rész

 

Vezetőképzés - a 21. században

Bevezető: 

Ha több időd lenne, milyen hatással lenne ez életedre?
Hogy, hogy nyerhetsz több időt ? Fedezd fel magadnak!
A magas beosztású vezetõktõl 21.századi szemléletet vár el a globalizálódó világ, az új millenniumban. Ez az új karakter, minõség, valóság közeli értékfelismerést követel meg arról, hogy mi történik természet adta környezetünkben és személyes emberi mivoltunkban. Csak úgy lehet mindannyiunk számára hosszútávra szólóan is igazságos értékítéletünk, ha felismerjük mi fontos és mi nem, mi hasznos és mi nem, mit kell megváltoztatnunk és mit kell elfogadnunk.

 
Ha igazán erre alapozza valaki ismereteit, akkor „Õ” rendelkezik az újvilágban megkívánt vezéregyéniség (karakter) elvárásaival. Csak ezen felelõs vezetõ nyeri a felbecsülhetetlen értékû idejét vissza, aki…

Pénzintelligencia

Bevezető: 

Pénzintelligencia elõadás-sorozat nyilt napok

Az információk speciálisan a vagyonépítés köré vannak fonva, és széles körben használható bármely területén az életnek, hiszen létezésünk Quantum-milliõje ugyanazon törvényszerûségek alapján mûködik.
"Ha mindig azt csinálod, amennyit mindig gondoltál,
mindig annyit kapsz, amennyit mindig gondoltál"
- Alexander -

 

 

Mit keres a pénz, amikor gazdát választ?

Bevezető: 

* Levél részlet II. *

Mit keres a pénz, amikor gazdát választ? Mit csinál a pénz velem? Mire használ engem/másokat a pénz?
 

 
Amikor pénzt keresünk, mindig mi csinálunk valamit a pénzért vagy a pénznek. Mi vagyunk, aki csinál valaminek-valamit-valamiért...
 
Iratkozz fel hírlevelünkre vagy látogass vissza további érdekes gondolatokért a pénzről és a hozzá kapcsolódó szemléletekről .

 
Ilyen és hasonló szemléletekkel kell elkezdened megismerkedni, hogy részévé válhass társaiddal egy olyan erőnek, amely a résztvevők számával nem összeadódik, hanem négyzetre emelődik (2H+O az nem egyenlő H+H+O, hanem egyenlő Víz. Se a 2H sem az O nem tartalmazza a létezését a Víznek).
 

Hello there!

Bevezető: 

* Levél részlet I. *

Itt az idő, hogy megismerd az Új Világ Trend gazdasági visionary csapatát.

 

Az új korszak új szemléleteket követel meg a résztvevőktől. Gondolkodásunkat, cselekedeteinket és érzelmi intelligenciánkat új frekvenciákra kell állítani.

 

 
 
Iratkozz fel hírlevelünkre vagy látogass vissza további érdekes gondolatokért a pénzről és a kialakulóban lévő Új Világ Trendről .
 

keresd a pénzintelligencia menüpont alatt

 
A múlt idők gazdasági torlaszainak, buborékjainak eltűnése a jelenlegi ál és valós válság-impulzusaiban érezhető. Ez lassan, de biztosan végleg felszámolja a múlt versenyorientált, befektetői- vagyongyűjtögetői gondolkodásmód maradványait a korszakváltás gazdasági véghajrájában.
 

Új gazdasági és társadalmi trendek

Bevezető: 

A Pénzintelligencia nyílt előadás sorozat első bemutató előadásának anyagáról olvashatsz ezekben a cikkekben.
Ezek a nyílt előadások önmagukban is megállják a helyüket mint mini-kurzusok gondolkodás módról, üzleti szemléletekről, és siker technológiákról.

Az előadáson egy átfogó képet kaphattál a legmodernebb üzleti és szemléleti technológiákról melyeket ma a legnagyobb vállalatok tanulnak és alkalmaznak, hogy fennmaradhassanak a jelen gazdasági korszak véghajrájában.
Halhattál arról, hogy milyen kapcsolat van személyes pénzed, sikered és a között, hogy szűkebb és a szélesebb környezettel milyen viszonyban és milyen felelősséggel vagy.
Tudod-e, hogy mi okozza gazdagságodat ?

 
 
Tartalmak az előadásból:
-önfejlesztés és egyéni sikerek helye és kapcsolata másokkal...

-célok, outcomok és szándékok összehangolása...

-az egyén kapcsolata és interaktivitása a környezettel...

-érzelmi intelligencia, hogyan hatnak az érzelmeid a valóságra amit megtapasztalsz belőle...

Trendváltás

Bevezető: 

Egyre többen vannak azok, akik felismerik, hogy az eddigi stratégiák idejét múltak. De vajon tudja-e valaki, hogy milyen irányba kell haladni ahhoz, hogy új lehetõségeket találjanak, amit újult erõvel tudnak felhasználni?
 
Talán az egyéni erõlködés ideje lejárt már? Talán eredményesebb lehet összedobni mindazt amink van, és közösen gondolkodni a jövõrõl?

Nézõpontunk szerint az evolúció következõ lépcsõfokát csak összefogásban lehet meglépni.
 

Exponenciális siker

Bevezető: 

A Pénzintelligencia előadások pillérszemléleteiből részleteket osztunk meg minden számunkban.
Most a legutóbbi előadás technológiai részleteinek csodáiból szemléltetünk egy párat.
A jelenlegi világunkban igen kevesen merik azt felvállalni, hogy pontos előrejelzésekkel szolgáljanak arról, hogy mikor mi lesz sikeres. Kurzweil tanulmányozta Moore törvényét, amely a tranzisztorok exponenciális fejlődésére vonatkozott és megállapította, hogy ez az exponenciális fejlődés növekedésének elmélete minden technikai fejlődésre alkalmazható. Kurzweil előre tudta jelezni statisztikák és számítások alapján, hogy egy termék előállítási ára mikorra lesz a piac számára befogadható.