Mi hiszünk benne...

 

A HighFive már ebben az új szemléletben építi a biznisz csapatát és gyakorolja a Millenium Program adta irányelveket. A kialakuló egymást ösztönzõ interaktivitás úgy hangolja össze a vállalkozókat, embereket, hogy egy szélesebb körû gondoskodást nyújtanak egymásnak. Így az ezáltal kialakuló sintropy további forrás teremtést eredményez az igény és szolgáltató között. Ez a bizalmon alapuló interaktivitás az alapja az emberi faj egyetemes intelligenciájának „exponenciális” fejlõdéséhez.
 
A Project for the Millenium olyan univerzális szemléleteket fektet le, amelyek elengedhetetlenek az elõttünk álló változások meglépéséhez. Így egy magasabb életszínvonalú, megújuló társadalomban és környezetben élhetünk.
 
Ezekrõl a Pénzintelligencia Elõadás-sorozat nyílt napjain lehet hallani, melyekrõl a Highfive magazin csapata hónapról-hónapra cikkeiben és honlapján is beszámol. A Pénzintelligens ismeretek gyakorlatba hozatalára és sikerre vitelére személyes elmélyülések állnak rendelkezésre.
 
A HighFive is így csinálja a bizniszeit, alkalmazzák, amit példaértékûnek és modellezhetõnek tartanak, melyet ezúttal nem egy népszerû fogásnak éreznek, hanem talán modern társadalmunk segélykiáltására adott válaszának.
SQSPH