Alám dobsz vagy fölém?

 

 
 
 
            Szerepjáték…ahol a KalandMesternek mindig igaza van!
Belegondoltál már, milyen lenne, ha te egy lovag, esetleg mágus lennél – egy képzeletbeli fantasy világban? Vagy jobban tetszik a sci-fi világa, a végtelen univerzum meghódításának lehetősége, melyben milliónyi idegen fajjal találkozhatsz? Dőlj hátra a székedben és engedd meg magadnak…engedd el a fantáziád és álmodozz…
 
„… A nap lenyugvó fénye melegítette a vándort, ki egy sziklán ült. Köpenyét fodrozta a feltámadó szél, keze a kardja markolatán pihent. Mély levegőt vett, hosszan sóhajtott… tekintete a messzeségbe révedt. Gondolatai messze jártak – téren és időn át, kutatott emlékei közt.
A gondolataiból egy sólyom rikoltása zökkentette ki. Felemelte fejét, tekintetével követte a madarat. Fáradt arcán könnycsepp gördült végig.”
 
Nézz ki az ablakon. Mit látsz? Milyen valóságot? Egy olyan világot, ahol lovagok és királynők élnek vagy egy másikat, amiben veszedelmes idegen ragadozók leselkednek rád? Esetleg olyat, ami szürke hétköznapokkal teli? Abban a világban, amit látsz - ki a KalandMester? Minden pillanatban dönthetsz másként, és már nem azt a valóságot éled, mint amit az emlékeidből, tapasztalataidból előre vetítettél. Hány valóság fut a fejedben egyszerre? Felvehetsz bármilyen „szerepet”, játszhatsz… könnyedén. Lehetsz bankigazgató, playboy, X-Men…csak engedd meg magadnak és érezd. Van benne valami természetes, ahogy hozzáidomulnak a dolgok, megfűszerezve a pillanatot. Emlékezz csak a gyerekkorodra, mikor egy félelmetes kalóz vagy maga a csodás Barbie voltál. Nem volt jó? Most is megteheted, hisz a KalandMester TE vagy!
Ahogy olvasod ezeket a sorokat, találd ki mi az, amit másképp csinálsz majd, mint ahogy már eddig eltervezted. Érzed, ahogy bizserget az új lehetőség varázsa, hogy nem az eddigi múltadból építkezel? Hagyd útjára indulni... Vedd bele a játékba a környezeted is. A többiekre is más szerepeket adhatsz a fejedben, és azon keresztül tekints rájuk. Interaktív az egész, ez benne a csodás. Máris egy újabb valóságot teremtettél. Ez már a 3-ik? Huhh…
Úgy variálhatod az egészet, ahogy tetszik - TE döntesz…
 
Éld bele magad – hagyd, hogy átjárjon az érzés.
 
Csak egyvalamire figyelj oda. Ne tégy olyat mással, amit magadnak sem kívánnál.
Ne feledd: csak lazán, könnyedén…