ComTud Inspirációk – előadássorozat

Történelmi perspektívából nézve a jelenben látjuk, hogy mit okoztunk eddig a földön. Érdeklődő, felelős földűrhajósként áttekintheted velünk az eddig bejárt pályát. Felfedezheted, hogy mi az, a te életedben – egy csak általad megtehető lépés -, ami jobbá teheti az emberiség jövőjét. Felkészülhetsz arra a transzhumán evolúcióra, aminek a korszaka következhet.

 

Legyél Te főiskolás, egyetemista, a realitásban dolgozó üzletember, valaki akit érdekel a spiritualitás és a csodák birodalma, aki felelősséget érez a környezet túléléséért vagy kutatja a megújuló energiákat, de nyitott vagy a változás alkémiájára, akkor szeretettel várunk előadás sorozatunkra, hogy együtt tegyünk közösen egy jobb világért, egy szebb jövőért. Fogjunk össze felelősséget vállalni az eljövendő korszakért, vegyél részt az Élet Játszmájában, gyere el a Comtud előadására.

 

Kíváncsian várjuk, hogy pályára lépj a Facebook oldalunkon, vagy emailben a comtud@comtud.com címen. Ha like-olsz vagy kapcsolatba lépsz velünk, elsőként fogsz tudni a soron következő eseményekről.

 

A Corner Rendezvényközpont a Belváros szívében, a Bajcsy-Zsilinszky út és József Attila utca sarkán lévő ECE City Center irodaházban található.
A helyszín egyszerűen megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.